Vacature TECHNISCH COMMERCIEEL MEDEWERKER BINNENDIENST (Amersfoort)

Vacature TECHNISCH COMMERCIEEL MEDEWERKER BINNENDIENST (Amersfoort)

BEDRIJFSPROFIEL

Wij zijn van origine een vooraanstaand machineleverancier in de voedingsindustrie. Maar Verbufa BV is tegenwoordig meer dan alleen machineleverancier. Wij ontwikkelen met de topmerken die wij vertegenwoordigen specifieke oplossingen geheel afgestemd op de klant.

Daarnaast ontwikkelen we zogeheten voorzetapparatuur onder eigen beheer en combineren we de kwaliteit van onze machineleveranciers met onze eigen topkwaliteit. Kwaliteit en klantgerichtheid zijn daarbij onmisbare kenmerken die wij bij onze medewerkers zoeken.

 

FUNCTIE BESCHRIJVING

Als Technisch Commercieel Medewerker binnendienst heb je een sleutelrol voor zowel de klanten als de collega’s in de buitendienst. Je bent o.a. verantwoordelijk voor eindcontrole van de machines die naar de klanten gaan en zorgt dat alles aanwezig is om demonstraties in de demoruimte te geven. Kwaliteitsbewaking staat hierin centraal.

Belangrijk onderdeel van deze functie is dat je een technische vertaalslag kunt maken vanuit de wensen van de commerciële afdeling en onze klanten naar onze eigen machinebouwer en onze machineleveranciers; hier behoren ook innovatieve oplossingen bij. Je kunt vragen beantwoorden inzake prijzen, apparatuur en allerlei andere zaken die klanten bezig houden. Je kunt technische tekeningen lezen.

Je bent verantwoordelijk voor de technische handboeken en adviseert c.q. implementeert verbeteringen hierin.

 

PROFIEL TECHNISCH COMMERCIEEL MEDEWERKER

Om voor de vacature Technisch Commercieel Medewerker binnendienst in aanmerking te komen, voldoe je aan de volgende eisen:

  • MBO4/HBO/HBO werk- en denkniveau
  • Je hebt een afgeronde technische opleiding richting Werktuigbouwkunde, Mechatronica of Technische bedrijfskunde
  • Je hebt commerciële vaardigheden en affiniteit met ICT
  • Je bent klant- en servicegericht, je kunt goed communiceren en je hebt een professionele werkethiek
  • Kennis zowel in woord als geschrift van Engels en Duits

Heb je wel de relevante opleiding genoten maar nog geen werkervaring? Ook dan zien we je sollicitatie graag tegemoet.

 

ARBEIDSVOORWAARDEN TECHNISCH COMMERCIEEL MEDEWERKER BINNENDIENST

Wij bieden voor de vacature van Technisch Commercieel Medewerker Binnendienst goede arbeidsvoorwaarden passend bij deze functie en je ontvangt een marktconform salaris, afhankelijk van ervaring & opleidingsniveau. Verder bieden wij mogelijkheden tot het volgen van cursussen en opleidingen.

 

INTRESSE?           

Stuur je CV naar nbaars@verbufa.nl of neem voor vragen contact op met Verbufa BV, telefoonnummer 033-4554333 en vraag naar met Marc Fortuin.