Machines

Machines

In onze machinebrochure vindt u een compleet overzicht van de Verbufa oplossingen voor de voedingsmiddelenindustrie. Vraag een gedrukt exemplaar aan of download de brochure hier.

 

Verbufa

VERBUFA SPECIALE VOORZETAPPARATUUR voor meerbanig afvullen in verpakkingsmachines, drupvrije afvullijnen voor de salade-industrie en vorm- en snijmachines.
Leveringsprogramma vormmachines »

Leveringsprogramma snijmachines »

Leveringsprogramma doseermachines »

Leveringsprogramma proces automatisering »

 

Handtmann

Vacuümvulmachines en worstproductielijnen en systemen voor portioneren, vormen, afdraaien, co-extruderen van voedingsmiddelen.
Leveringsprogramma »

 

Laska

Machines voor het verkleinen van vers en bevroren vlees en voor mengen en emulgeren.
Leveringsprogramma »

 

Baader

Separatoren om vlees te separeren van het bot, knars en zenen, groente te separeren van pitjes en schil en om verpakking en inhoud te recyclen.
Leveringsprogramma »

 

Fessmann

Gecombineerde installaties voor droog-, bak- en kookprocessen van voedingsmiddelen.
Leveringsprogramma »

 

Dorit

Vacuümtumblers voor het masseren van grondstoffen, marineren van grillproducten, mengen van salades en sauzen of het vermalsen van visproducten en injecteren van vlees/vis producten.
Leveringsprogramma »

 

Formcook

Systemen voor garen, braden, koken en vormen en klantspecifieke industriële continu gaarsystemen.
Leveringsprogramma »

 

Garos

Hoogwaardige vacuümtumblers voor het masseren van grondstoffen, marineren van grillproducten, mengen van salades en sauzen. Injectoren geschikt voor elk vleessoort met- of zonder bot. Pekelmixers voor het oplossen van droge ingrediënten in de pekel, koelen van de pekel en het verpompen van de pekel naar de pekelinjector.
Leveringsprogramma »

 

Glass

Glass is sterk in het bouwen van klantspecifieke tenderizers, meng-, snij- en emulgeermachines voor de gehele voedingsmiddelenindustrie. De machines van Glass zijn perfect inzetbaar voor vlees, salades, humus, sauzen, vissalade, marinades, spreads, aardappel en vegetarische producten.
Leveringsprogramma »