Machines

Machines

Verbufa

VERBUFA SPECIALE VOORZETAPPARATUUR voor meerbanig afvullen in verpakkingsmachines, drupvrije afvullijnen voor de salade-industrie en vorm- en snijmachines.
Leveringsprogramma vormmachines »

Leveringsprogramma snijmachines »

Leveringsprogramma doseermachines »

Leveringsprogramma proces automatisering»

 

Handtmann

Vacuümvulmachines en worstproductielijnen en systemen voor portioneren, vormen, afdraaien, co-extruderen van voedingsmiddelen.
Leveringsprogramma »

 

Laska

Machines voor het verkleinen van vers en bevroren vlees en voor mengen en emulgeren.
Leveringsprogramma »

 

Baader

Separatoren om vlees te separeren van het bot, knars en zenen, groente te separeren van pitjes en schil en om verpakking en inhoud te recyclen.
Leveringsprogramma »

 

Fessmann

Gecombineerde installaties voor droog-, bak- en kookprocessen van voedingsmiddelen.
Leveringsprogramma »

 

Dorit

Vacuümtumblers voor het masseren van grondstoffen, marineren van grillproducten, mengen van salades en sauzen of het vermalsen van visproducten en injecteren van vlees/vis producten.
Leveringsprogramma »

 

Formcook

Systemen voor garen, braden, koken en vormen en klantspecifieke industriële continu gaarsystemen.
Leveringsprogramma »

 

Garos

Hoogwaardige vacuümtumblers voor het masseren van grondstoffen, marineren van grillproducten, mengen van salades en sauzen. Injectoren geschikt voor elk vleessoort met- of zonder bot. Pekelmixers voor het oplossen van droge ingrediënten in de pekel, koelen van de pekel en het verpompen van de pekel naar de pekelinjector.
Leveringsprogramma »

 

Glass

Glass is sterk in het bouwen van klantspecifieke tenderizers, meng-, snij- en emulgeermachines voor de gehele voedingsmiddelenindustrie. De machines van Glass zijn perfect inzetbaar voor vlees, salades, humus, sauzen, vissalade, marinades, spreads, aardappel en vegetarische producten.
Leveringsprogramma »